Näin pääset mukaan!!!

Aloittamiseen ei tarvita kuin mielenkiintoa, innokkuutta ja aikaa treenauksen aloittamiseen tai kokeiluun. Taijia voi harrastaa hyvää tekevänä liikuntamuotona ilman mitään suurempia tavoitteita ja ilman aikaisempaa kokemusta. Laji soveltuu myös lähes kaikille. Kokeilemalla näkee onko laji itselle sopiva. Niille jotka sukeltavat syvemmälle niin taijiquanissa riitttää tutkailtavaa koko loppu elämäksi. Haasteena oma mieli ja keho. Mielenkiintoista myös miten ohjaajat ja treenin luonne saattaa muuttua vuosien myötä. 

ALKEISKURSSI
Seuraava taijin alkeiskurssi alkaa to 16.9.2021.

Harjoitukset ovat Kuopion Steinerkoululla (Asemakatu 3) klo 17.30 – 18.30.  Tunnilla opetellaan taijin perusteita, Yang-tyylin 24-liikkeen sarjaa ja tehdään myös qigongia. Mukaan voivat tulla sekä uudet että vanhat. Alkeiskurssin hinnat löytyy hinnaston alta. 

ILMAINEN PUISTOTAIJI
Puistotaijia kaikelle kansalle on to 26.8 jolloin pääsee tutustumaan lajiin Kuopionlahdella klo 18.00 alkaen. 

SAA TULLA TUTUSTUMAAN
Jos olet aiemmin tehnyt taijia, qigongia ja haluat tulla tutustumaan niin saat ottaa yhteyttä niin katsotaan mikä treeni on sinulle paras ja mieluisin. Meillä löytyy monenlaista treeniä. Harjoitusajat löytyy kohdasta ajankohtaista. 

ERILAISTEN LEIRIEN KAUTTA MUKAAN
Myös monipuolisten viikonlopun leirien kautta pääsee myös mukaan tähän mielenkiintoiseen taijin & qigongin maailmaan (joista tietoa ajankohtaisista) sekä ennen kaikkea oppimaan uutta lyhyessä ajassa sekä syventämään jo opittua. 

ESITTELYTUNNIT
Ohjaajamme Tarmon kautta onnistuvat myös Tyhy-tunnit sekä muut taijin esittelytunnit.

Ilmoittautumiset ja lisätietoa: 
Tarmo 040 9632 709/ tarmo.hakkarainen@dnainternet.net 
Max 044 367 5682 / taiji.ohjaaja@gmail.com

Kaiju 0440385669 / kaiju.savukoski@gmail.com

Screenshot_20210808_103407.jpg