top of page

Näin pääset mukaan!!!

Aloittamiseen ei tarvita kuin mielenkiintoa, innokkuutta ja aikaa treenauksen aloittamiseen tai kokeiluun. Taijia voi harrastaa hyvää tekevänä liikuntamuotona ilman mitään suurempia tavoitteita ja ilman aikaisempaa kokemusta. Laji soveltuu myös lähes kaikille. Kokeilemalla näkee onko laji itselle sopiva. Niille jotka sukeltavat syvemmälle niin taijiquanissa riitttää tutkailtavaa koko loppu elämäksi. Haasteena oma mieli ja keho. Mielenkiintoista myös miten ohjaajat ja treenin luonne saattaa muuttua vuosien myötä. 

ILMAINEN PUISTOTAIJI & KUOPIO TANSSII JA SOI
Kesäisin meillä on perinteinen Puistotaijia kaikelle kansalle (22.8) Kuopionlahdella. Myös Kuopio Tanssii ja soi-viikolla olemme paljon näkösällä ja ilmaistunteja runsaasti. Kesällä meidät löytää myös muutenkin treenaamasta Kuopionlahdella eli tervetuloa moikkaamaan ja tutustumaan. Talveksi siirrymme Steinerkoulun viihtyisiin tiloihin. Lisätietoa ajankohtaisesta.

SAA TULLA TUTUSTUMAAN
Jos olet uusi tai aiemmin tehnyt taijia, qigongia ja haluat tulla tutustumaan niin saat ottaa yhteyttä niin katsotaan mikä treeni on sinulle paras ja mieluisin. Meillä löytyy monenlaista treeniä. Harjoitusajat löytyy kohdasta ajankohtaista. 

 

TAIJIN ALKEET SYKSYLLÄ 2023
 

TAIJIN PERUSTEET-PÄIVÄ (8.9)
Syyskuussa on luvassa ns. TAIJIN PERUSTEET-PÄIVÄ. Päivän aikana käydään läpi Taijiquanin perusteet monipuolisesti.  Leiri on tarkoitettu sekä jo taijiquania treenaaville että uusille. Tutuksi siis tulevat taijin perusteet sekä liikkeet: aloitusliike, villinhevosen harjan jakaminen, harjaa polvea ja työnnä, askel taakse ja torju apina, tartu varpusta pyrstöön ja pilvikädet sekä myös ymmärrystä niiden sovellutuksista.  Luvassa totta kai  kehoa avaavia ja tasapainottavia liikkeitä chi kungista. Tästä lähtee syksyn harjoittelu hyvin käyntiin.

SU 8.9. klo 9.30 – 14.30, Kallaveden lukio, Maaherrankatu 1

 

Ohjaajana Tarmo Hakkarainen.

Kuopion Taijiquan ry:n jäsenille ja kertaamaan tuleville päivän hinta on 40 euroa.

 

Uusille Taijin perusteet-päivän hinta on 100.- ja 85.- (opiskelijat/eläkeläiset/työttömät). Kurssin käytyään saa halutessaan treenata loppuvuoden Kuopion Taijiquanissa samalla hintaa. Mahdollista on vain käydä päivän leiri ja saada siitä kotiin viemiseksi mukavia harjoitteita. Alkeiskurssipäivä jatkaville on torstai (alk 12.9) klo 18.00 – 19.15 ja paikkana Steinerkoulu. Jos olet kiinnostunut miekasta, Chenistä tai tuishousta niin ota yhteyttä. Ennakkoilmoittautuminen Tarmolle.  

 

ERILAISTEN LEIRIEN KAUTTA MUKAAN
Myös monipuolisten viikonlopun leirien kautta pääsee myös mukaan tähän mielenkiintoiseen taijin & qigongin maailmaan (joista tietoa ajankohtaisista) sekä ennen kaikkea oppimaan uutta lyhyessä ajassa sekä syventämään jo opittua. Kysy tietoa lisää niin katsomme sopivamman vaihtoehdon sinulle. 

ESITTELYTUNNIT
Ohjaajamme Tarmon kautta onnistuvat myös Tyhy-tunnit sekä muut taijin esittelytunnit.

Ilmoittautumiset ja lisätietoa: 
Tarmo 040 9632 709/ tarmo.hakkarainen@dnainternet.net 

Kaiju 0440385669 / kaiju.savukoski@gmail.com

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
Screenshot_20210808_103407.jpg
bottom of page