top of page

Näin pääset mukaan!!!

Aloittamiseen ei tarvita kuin mielenkiintoa, innokkuutta ja aikaa treenauksen aloittamiseen tai kokeiluun. Taijia voi harrastaa hyvää tekevänä liikuntamuotona ilman mitään suurempia tavoitteita ja ilman aikaisempaa kokemusta. Laji soveltuu myös lähes kaikille. Kokeilemalla näkee onko laji itselle sopiva. Niille jotka sukeltavat syvemmälle niin taijiquanissa riitttää tutkailtavaa koko loppu elämäksi. Haasteena oma mieli ja keho. Mielenkiintoista myös miten ohjaajat ja treenin luonne saattaa muuttua vuosien myötä. 

ILMAINEN PUISTOTAIJI & KUOPIO TANSSII JA SOI
Kesäisin meillä on perinteinen Puistotaijia kaikelle kansalle (24.8) Kuopionlahdella. Myös Kuopio Tanssii ja soi-viikolla olemme paljon näkösällä ja ilmaistunteja runsaasti. Kesällä meidät löytää myös muutenkin treenaamasta Kuopionlahdella eli tervetuloa moikkaamaan ja tutustumaan. Talveksi siirrymme Steinerkoulun viihtyisiin tiloihin. Lisätietoa ajankohtaisesta.

SAA TULLA TUTUSTUMAAN
Jos olet uusi tai aiemmin tehnyt taijia, qigongia ja haluat tulla tutustumaan niin saat ottaa yhteyttä niin katsotaan mikä treeni on sinulle paras ja mieluisin. Meillä löytyy monenlaista treeniä. Harjoitusajat löytyy kohdasta ajankohtaista. 

 

TAIJIN ALKEET SYKSYLLÄ 2023


TAIJIN ALKEET (su 10.9)
Taijin alkeisiin pääsee mukaan ns. TAIJIN ALKEET-PÄIVÄN KAUTTA. Päivän aikana käydään läpi sekä  Chi kungin että Taijin perusteet ja opettelemme Yang 24-liikkeen sarjasta osan. Näin uusi lajin aloittaja pääsee heti mukaan muiden kanssa harjoittelemaan ja päivän aikana on saanut jo kivasti tietoa lajista sekä siihen liittyvästä kehon, mielen ja energian tasapainottamisesta. Päivän jälkeen harrastaja saa työkaluja itsensä kuulosteluun, rentoutumiseen ja Chi kung/taijitreenaukseen joko salilla tai kotona.
 
SU 10.9. klo 9.30 – 14.30, Snellmanninkoulu, Maaherrankatu 13.

 

Päivän jälkeen pääsee siis mukaan seuran taijitreeneihin eli syksyn Yang 24-treeniin torstaisin klo 18.00 – 19.15 ja halutessaan myös muihin seuran harjoituksiin kuten Tuishou (taijin pariharjoitus) tai miekka-taijihin.  Jos olet kiinnostunut näistä muista treeneistä niin ota yhteyttä Tarmoon.

Taijin perusteet-päivän hinta sisältää loppuvuoden harjoittelumaksun uusille eli halutessaan saat treenata joulutauolle asti. Hinta 100.- ja 85.- (opiskelijat/eläkeläiset/työttömät). Ennakkoilmoittautuminen Tarmolle. Maksu vasta leirin jälkeen Kuopion Taijiquan ry:n tili: FI71 5600 0520 1724 98 OKOYFIHH, viite 2846.

 

ERILAISTEN LEIRIEN KAUTTA MUKAAN
Myös monipuolisten viikonlopun leirien kautta pääsee myös mukaan tähän mielenkiintoiseen taijin & qigongin maailmaan (joista tietoa ajankohtaisista) sekä ennen kaikkea oppimaan uutta lyhyessä ajassa sekä syventämään jo opittua. Kysy tietoa lisää niin katsomme sopivamman vaihtoehdon sinulle. 

ESITTELYTUNNIT
Ohjaajamme Tarmon kautta onnistuvat myös Tyhy-tunnit sekä muut taijin esittelytunnit.

Ilmoittautumiset ja lisätietoa: 
Tarmo 040 9632 709/ tarmo.hakkarainen@dnainternet.net 

Kaiju 0440385669 / kaiju.savukoski@gmail.com

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
Screenshot_20210808_103407.jpg
bottom of page